سعید ابیت گنجه رئیس اداره امور عشایر استان قزوین در گفت وگو با ستاد خبری هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته گفت : یکی از برنامه هایی که اداره امور عشایر برای تنوع بخشی به اقتصاد عشایر دارد، بحث گردشگری و صنایع دستی استان است. فاز اول مطالعات گردشگری و صنایع دستی در استان قزوین انجام شده است. میرات ملموس خود را شناسایی کردیم. در فاز دوم به دنبال این هستیم که به اینها هویت بدیم. بازاریابی انجام شود و به صورت اقتصادی انجام بدهیم.
او در ادامه درباره طراحی خاص غرفه استان قزوین در نمایشگاه بیان کرد: قزوین سابقه تاریخی طولانی دارد و نباید غیر از این باشد. در طراحی غرفه از المان های معماری استان الهام گرفته شده است.
ابیت توضیح داد: اولین بار است این کار را کردیم؛ سال گذشته عشایر را آوردیم و امسال از حضور متخصصان بهره گرفتیم. نمایشگاه برای ما به نوعی دروازه ورود است.
او در خصوص تاثیرگذاری نمایشگاه در زمینه ترویج و رونق گردشگری استان قزوین خاطر نشان کرد : این نمایشگاه مثل تابلویی از تمام ظرفیت های گردشگری استان ها و کشور ایران است و قطعا بستر مناسبی برای معرفی هنرها و قطب های گردشگری استان ها است. این نمایشگاه بسیار کار ارزشمندی است.
او تاکید کرد : عشایر قشر محروم جامعه هستند و نیاز به حمایت دارند تا در بازارهای مقطعی و دائمی حضور پیدا کنند. وقتی این بازار را داشته باشند به سمت تولید پیش می روند. عشایر در زمینه عرضه محصولاتشان مشکل دارند. وقتی دلال ها به میان می آیند و عشایر نفعی نمی برند.
ابیت افزود : در غرفه استان قزوین در نمایشگاه، صنایع دستی استان در معرض نمایش قرار داده شده است. بخشی هم به عشایر اختصاص داده شده است.
انتهای پیام/
نظر شما